Veloitukset lisäpalveluista

Huomioitavaa

Säästä aikaa ja varmista parhaat hinnat, kun maksat ruumaan menevät matkatavarat verkossa 24 tunnin sisällä ennen lähtöä, kun matkustat Yhdysvaltain sisäisillä lennoilla, mukaan lukien Havaiji ja Alaska, sekä tietyillä Karibian ja Keski-Amerikan markkina-alueilla.

Jos lippu on myyty 20.2.2024 tai sen jälkeen, säästät 5 $ ensimmäisen ruumaan menevän matkatavaran maksusta, kun maksat verkossa osoitteessa aa.com tai sovelluksessa Yhdysvaltain sisäisillä lennoilla, mukaan lukien Havaiji ja Alaska, Puerto Rico ja Yhdysvaltain Neitsytsaaret.

Matkatavaramaksut

Kaikkia julkaistuja matkatavaramaksuja sovelletaan kussakin lähtöselvityspisteessä, ja ne ovat matkapäiviin ja -kohteisiin perustuvia perushintoja, jotka eivät sisällä soveltuvia veroja.

Käsimatkatavarat

Kaikissa matkustamoissa sallitaan yksi käsimatkatavara ja yksi henkilökohtainen tavara.

Käsimatkatavarat

Ruumaan menevät matkatavarat

Matkatavaramaksut on päivitetty 20.2.2024 ja sen jälkeen myytyjen lippujen osalta.

Yhdysvaltain, Puerto Ricon ja Yhdysvaltain Neitsytsaarten sisäiset ja niiden väliset lennot – ruumaan menevän ensimmäisen matkatavaran maksu on 40 $ (35 $, jos maksat verkossa) ja toisen matkatavaran maksu on 45 $.

Matkat Kanadaan, Karibialle, Meksikoon, Keski-Amerikkaan ja Guyanaan / Kanadasta, Karibialta, Meksikosta, Keski-Amerikasta Guyanasta – ruumaan menevän ensimmäisen matkatavaran maksu on 35 $ ja toisen ruumaan menevän matkatavaran maksu 45 $.

Matkatavaramaksut veloitetaan henkilöä ja suuntaa kohden, eikä mitään matkatavaramaksuja hyvitetä siinäkään tapauksessa, että ostat tai saat korotuksen, johon sisältyy maksuttomia matkatavaroita. Jos olet sitä mieltä, että sinulta on veloitettu virheellinen matkatavaramaksu, pyydä apua American Airlinesin edustajalta tai tee hyvityspyyntö 45 päivän kuluessa.

Ensimmäinen matkatavara This content can be expanded
Alueet Basic Economy Main Cabin^ Premium Economy Business First Huomautuksia
Lennot Yhdysvalloissa, Puerto Ricossa ja Yhdysvaltain Neitsytsaarilla sekä niiden välillä 40 $* 40 $* 0 $ 0 $ 0 $ *30 $, jos lippu on myyty 19.2.2024 tai sitä ennen, ja 40 $, jos lippu on myyty 20.2.2024 tai sen jälkeen.
Lennot Kanadassa, Yhdysvalloissa, Puerto Ricossa ja Yhdysvaltain Neitsytsaarilla sekä niiden välillä 35 $* 35 $* 0 $ 0 $ 0 $ *30 $, jos lippu on myyty 19.2.2024 tai sitä ennen, ja 35 $, jos lippu on myyty 20.2.2024 tai sen jälkeen.
Lennot Meksikon, Karibian (pois lukien Kuuba ja Haiti), Keski-Amerikan (pois lukien Panama) ja Yhdysvaltojen, Puerto Ricon, Yhdysvaltain Neitsytsaarien ja Kanadan välillä
Tai lennot Meksikon, Karibian (pois lukien Kuuba ja Haiti) ja Keski-Amerikan (pois lukien Panama) välillä
35 $* 35 $* Not available 0 $ 0 $ *30 $, jos lippu on myyty 19.2.2024 tai sitä ennen, ja 35 $, jos lippu on myyty 20.2.2024 tai sen jälkeen.
Lennot Yhdysvalloista, Puerto Ricosta, Yhdysvaltain Neitsytsaarilta, Kanadasta, Meksikosta ja Karibialta (pois lukien Haiti) Kuubaan 35 $* 0 $* Not available 0 $ 0 $ *Yhdensuuntaisilla lennoilla Kuubaan ensimmäisen matkatavaran hinta on 30 $, jos lippu on myyty 19.9.2023 tai sitä ennen, ja Main Cabin -luokassa ensimmäinen matkatavara on maksuton, jos lippu on myyty 20.9.2023 tai sen jälkeen. 35 $:n maksu ensimmäisestä matkatavarasta veloitetaan Basic Economy -luokan tapauksessa, jos lippu on myyty 20.2.2024 tai sen jälkeen. Yhdysvalloista, Puerto Ricosta, Yhdysvaltain Neitsytsaarilta, Kanadasta, Meksikosta ja Karibialta (mukaan lukien Haiti) lähtevillä meno-paluulennoilla paluulennon ensimmäinen matkatavara on maksuton.
Lennot Kuubasta Yhdysvaltoihin, Puerto Ricoon, Yhdysvaltain Neitsytsaarille, Kanadaan, Meksikoon ja Karibialle (mukaan lukien Haiti) 0 $ 0 $ Not available 0 $ 0 $
Haitin lennot 35 $* 0 $ Not available 0 $ 0 $ *30 $:n maksu ensimmäisestä matkatavarasta koskee Basic Economy -luokkaa, jos lippu on myyty 19.2.2024 tai sitä ennen, ja 35 $:n maksu, jos lippu on myyty 20.2.2024 tai sen jälkeen.
Lennot Guyanan, Surinamen ja Yhdysvaltain, Puerto Ricon, Yhdysvaltain Neitsytsaarten, Kanadan, Meksikon, Karibian (pois lukien Haiti ja Kuuba) ja Keski-Amerikan (pois lukien Panama) välillä 35 $* 35 $* Not available 0 $ 0 $ *30 $, jos lippu on myyty 19.2.2024 tai sitä ennen, ja 35 $, jos lippu on myyty 20.2.2024 tai sen jälkeen.
Lennot Panaman, Kolumbian, Ecuadorin, Perun ja Yhdysvaltain, Puerto Ricon, Yhdysvaltain Neitsytsaarten, Kanadan, Meksikon, Karibian ja Keski-Amerikan välillä 45 $ 0 $ 0 $ 0 $ 0 $
Lennot Etelä-Amerikan (pois lukien Kolumbia, Ecuador, Peru, Guyana, Suriname) ja Yhdysvaltain, Puerto Ricon, Yhdysvaltain Neitsytsaarten, Kanadan, Meksikon, Karibian (mukaan lukien Haiti) ja Keski-Amerikan välillä 60 $* 0 $ 0 $ 0 $ 0 $ *Basic Economy -luokassa ensimmäisestä matkatavarasta veloitetaan 45 $:n maksu, jos lippu on myyty 19.9.2023 tai sitä ennen, ja jos lippu on myyty 20.9.2023 tai sen jälkeen, maksu ensimmäisestä matkatavarasta Basic Economy -luokassa on 60 $.
Lennot Israelin ja Yhdysvaltojen, Puerto Ricon, Yhdysvaltain Neitsytsaarten, Kanadan, Meksikon, Karibian (mukaan lukien Haiti), Keski-Amerikan tai Etelä-Amerikan välillä 75 $* 0 $ 0 $ 0 $ 0 $ *7.6.2023 ja myöhemmin myytyjen lippujen tapauksessa Basic Economy -luokassa veloitetaan 75 $:n maksu ensimmäisestä matkatavarasta, ja jos lippu on myyty 6.6.2023 tai sitä ennen, ensimmäisestä matkatavarasta ei peritä maksua.
Lennot Qatarin ja Yhdysvaltojen, Puerto Ricon, Yhdysvaltain Neitsytsaarten, Kanadan, Meksikon, Karibian (mukaan lukien Haiti), Keski-Amerikan tai Etelä-Amerikan välillä 75 $ 0 $ 0 $ 0 $ 0 $
Lennot Euroopan ja Yhdysvaltojen, Puerto Ricon, Yhdysvaltain Neitsytsaarten, Kanadan, Meksikon, Karibian (mukaan lukien Haiti), Keski-Amerikan tai Etelä-Amerikan välillä
sekä kun vaihtoyhteys on Euroopassa
75 $ 0 $ 0 $ 0 $ 0 $
Intian, Kiinan, Japanin, Etelä-Korean, Hongkongin, Australian ja Uuden-Seelannin lennot 75 $* 0 $ 0 $ 0 $ 0 $ *7.6.2023 ja myöhemmin myytyjen lippujen tapauksessa Basic Economy -luokassa veloitetaan 75 $:n maksu ensimmäisestä matkatavarasta, ja jos lippu on myyty 6.6.2023 tai sitä ennen, ensimmäisestä matkatavarasta ei peritä maksua.

^Main Plus sisältää yhden ylimääräisen ruumaan menevän matkatavaran Main Cabin -matkatavaran lisäksi (enintään 2).

Matkatavararajoitukset

Toinen matkatavara This content can be expanded
Kolmas matkatavara This content can be expanded
Neljännestä matkatavarasta alkaen This content can be expanded
Ylipainoiset matkatavarat This content can be expanded
Ylisuuret matkatavarat This content can be expanded

AV-laitteet ja urheiluvälineet

Audiovisuaaliset laitteet

Ruumaan kirjattavista audiovisuaalisista laitteista peritään normaali matkatavaramaksu, ellet ole erikoishintaohjelmaan kuuluvan media- tai viihdeyrityksen jäsen.

Erikoismatkatavarat ja urheiluvälineet

Urheiluvälineet

17.4.2024 ja sen jälkeen tehtävillä matkoilla ei hyväksytä keihäitä, seiväshypyn seipäitä eikä riippuliitimiä ruumaan meneviksi tavaroiksi. Ota yhteyttä huolitsijaan.

Kaikissa matkustusluokissa veloitetaan normaali ensimmäisen, toisen, ylimääräisen tai ylipainoisen matkatavaran maksu seuraavista:

 • Jousiammuntavälineet
 • Pesäpallomailat
 • Polkupyörät
 • Keilaus1
 • Retkeilyvarusteet
 • Kriketti, jääkiekko ja lacrosse2 3
 • Curling
 • Miekkailu
 • Kalastusvälineet4
 • Golfmailat
 • Airot/melat
 • Laskuvarjot
 • Sukelluslaitteet (ilman säiliöitä)
 • Ampumisvälineet5
 • Rullalaudat
 • Sukset6
 • Lumilaudat6
 • Tennis, sulkapallo, squash ja racquet
 • Vesisukset6
 • Vesiurheilulaudat (mukaan lukien surffilaudat, leijalaudat, vesilaudat, waveskiit, mahalautailulaudat, liirtolaudat, SUP-laudat ja speedboarding-laudat)3

1 Enintään 3 keilapalloa.

2 1 maila tai 1 mailakassi ja 1 varustekassi yhteispainoltaan enintään 23 kg:n (50 lb) lasketaan yhdeksi kappaleeksi.

3 17.4.2024 ja sen jälkeen tehtävillä matkoilla veloitetaan normaali ylipainoisen matkatavan maksu kriketti-, jääkiekko- ja lacrossevälineistä sekä vesiurheilulaudoista.

4 1 vapalaatikko ja yksi varuste-/uistinrasia tai kassi lasketaan yhdeksi kappaleeksi.

5 Jos matkaan kuuluu Lontoon Heathrow (LHR), maksu on 80 $ laatikkoa kohden.

6 1 suksipari tai 1 lumilauta ja 1 varustekassi yhteispainoltaan enintään 23 kg:n (50 lb) lasketaan yhdeksi kappaleeksi.

16.4.2024 ja sitä ennen tehtävillä matkoilla veloitetaan normaali ensimmäisen, toisen tai ylimääräisen matkatavaran maksu 23 kg (50 lb) asti, 150 $:n maksu 23–32 kg:n (50–70 lb) urheiluvälineistä veloitetaan seuraavista:

 • Kriketti, jääkiekko tai lacrosse1
 • Keihäs2
 • Seiväshypyn seiväs2
 • Vesiurheilulaudat (mukaan lukien surffilaudat, leijalaudat, vesilaudat, waveskiit, mahalautailulaudat, liirtolaudat, SUP-laudat ja speedboarding-laudat)

1 1 maila tai 1 mailakassi ja 1 varustekassi yhteispainoltaan enintään 23 kg:n (50 lb) lasketaan yhdeksi kappaleeksi.

2 17.4.2024 ja sen jälkeen tehtävillä matkoilla ei hyväksytä keihäitä eikä seiväshypyn seipäitä ruumaan meneviksi tavaroiksi. Ota yhteyttä huolitsijaan.

Kaikissa matkustusluokissa veloitetaan 150 $:n maksu seuraavista urheiluvälineistä, jotka painavat enintään 32 kg (70 lb):

 • Sarvet
 • Riippuliitimet1
 • Sukellusvälineet (säiliöiden kanssa)
 • Purjelaudat

1 17.4.2024 ja sen jälkeen tehtävillä matkoilla riippuliitimiä ei hyväksytä ruumaan meneviksi matkatavaroiksi. Ota yhteyttä huolitsijaan.

Erikoismatkatavarat ja urheiluvälineet

Lipunkirjoitus ja muut maksut

Palvelu1, 2 Basic Economy Main Cabin Premium Economy Business First Huomautuksia
Saman päivän lentoon tehtävä muutos Alkaen 50 $, ellet ole oikeutettu muihin poikkeuksiin Not available 0 $ 0 $ Hinta vaihtelee reiteittäin
Ylimääräistä tilaa tarvitsevat matkustajat 2 samanhintaista lippua, jos asia järjestetään lipunoston yhteydessä 2 samanhintaista lippua, jos asia järjestetään lipunoston yhteydessä 2 samanhintaista lippua, jos asia järjestetään lipunoston yhteydessä 2 samanhintaista lippua, jos asia järjestetään lipunoston yhteydessä Ylimääräisestä tilasta saatetaan veloittaa enemmän, jos järjestelyjä ei tehdä etukäteen.
Varauspalvelun lisäapu 50 $ 50 $ 50 $ 50 $ Koskee vapaaehtoisia muutoksia matkoihin, joita ei luotu American Airlinesin varauspalvelun tai aa.comin kautta.
Lentokentän lähtöselvitys ja Admirals Club -liput 35 $ Yhdysvaltain sisäisistä matkoista ja Kanadan-matkoista 0 $ 0 $ 0 $ Maksut vaihtelevat maittain (sisältää vapaaehtoiset muutokset matkoihin)
American Airlinesin matkakeskuksen kautta myydyt liput Keskeytetty, kunnes toisin ilmoitetaan Keskeytetty, kunnes toisin ilmoitetaan Keskeytetty, kunnes toisin ilmoitetaan Keskeytetty, kunnes toisin ilmoitetaan Poikkeukset: Valtion vaatimuksista johtuen lippumaksu saatetaan edelleen veloittaa Kolumbiassa
Vapaaehtoiset lippumuutokset ennen matkapäivää 0 $ Pohjois- tai Etelä-Amerikasta lähtevillä lennoilla

Enintään 400 $:n maksu, jos lento lähtee muualta
0 $ Pohjois- tai Etelä-Amerikasta lähtevillä lennoilla

Enintään 400 $:n maksu, jos lento lähtee muualta
0 $ Pohjois- tai Etelä-Amerikasta lähtevillä lennoilla

Enintään 400 $:n maksu, jos lento lähtee muualta
0 $ Pohjois- tai Etelä-Amerikasta lähtevillä lennoilla

Enintään 400 $:n maksu, jos lento lähtee muualta
Maksu vaihtelee lipputyypin mukaan
Vapaaehtoinen Basic Economy -hintaluokan lipun peruutus ennen ensimmäisen lennon lähtöä 99 $ Yhdysvaltain 50 mannerosavaltiossa lennettävillä lennoilla matkustaville AAdvantage®-jäsenille Soveltuu aa.com-sivustolla tai American-sovelluksessa suoraan Americanilta varattuihin ja peruutettuihin lippuihin 17.1.2024 ja sen jälkeen

*Osa maksuista ei koske 1AAdvantage®-statusjäseniä.

2Kaaviossa esitettyjä tapauksia lukuun ottamatta lippumaksuja sovelletaan kaikissa American Airlinesin sijainneissa.

Tuotteet ja palvelut lennolla

Tuote tai palvelu* Main Cabin Premium Economy Business First Huomautuksia
Preferred Seat -istuinpaikat 4–139 $ Not available Not available Not available Lentoa kohti; hinta vaihtelee lennoittain
Main Cabin Extra 20–280 $ Not available Not available Not available Lentoa kohti; hinta vaihtelee lennoittain
Priority 9–74 $ Not available Not available Not available Yhteen suuntaan; hinta vaihtelee reiteittäin
Maksullinen korotus Not available 40–90 $
500 mailia kohti
40–90 $
500 mailia kohti
40–90 $
500 mailia kohti
Matkustajaa kohti soveltuvilla matkoilla. Hinta joillakin kansainvälisillä lennoilla saattaa poiketa tässä ilmoitetuista hinnoista valuuttakurssien vaihteluista ja veroista johtuen.
Viiden tähden palveluSM Not available Not available Not available Not available 350 $ valikoiduilla lentoasemilla

*Jotkut vaihtoehdoista ovat maksuttomia AAdvantage®-statusjäsenille.

AAdvantage®<>-statusedut

Lapset ja eläimet

Palvelu Main Cabin Premium Economy Business First Huomautuksia
Yksin matkustavan lapsen maksu 150 $* 150 $* 150 $* 150 $* Yhteen suuntaan, plus sovellettavat verot, lipun hinnan lisäksi.
Matkustajaa tukevat avustajaeläimet 0 $ 0 $ 0 $ 0 $ Tietyt rajoitukset ovat voimassa matkasuunnitelmasta riippuen; ei koske koulutustarkoituksessa kuljetettavaa eläintä.
Lemmikki käsimatkatavarana
Yhdysvaltain sisäiset lennot sekä lennot Yhdysvaltojen ja Kanadan, Meksikon, Keski-Amerikan tai Karibian välillä (mikäli maa sallii lemmikin tuonnin); ei sallittu Havaijille
150 $^ 150 $^ 150 $^ 150 $^ Kuljetuslaatikkoa kohti. Tiettyjä rajoituksia saattaa olla matkasuunnitelmastasi riippuen.
Ruumassa kuljetettavat lemmikit vain aktiivipalveluksessa olevien Yhdysvaltain asevoimien sekä Yhdysvaltain ulkoministeriön henkilöstön osalta^^
Yhdysvaltain sisäiset lennot sekä Yhdysvaltojen ja Kanadan, Meksikon, Keski- ja Etelä-Amerikan tai Karibian väliset lennot
200 $ 200 $ 200 $ 200 $ Kuljetuslaatikkoa kohti. Tiettyjä rajoituksia saattaa olla matkasuunnitelmastasi riippuen.
Lemmikki ruumassa vain aktiivipalveluksessa olevien Yhdysvaltain asevoimien sekä Yhdysvaltain ulkoministeriön henkilöstön osalta^^
Yhdysvaltojen ja Brasilian väliset lennot
150 $ 150 $ 150 $ 150 $ Kuljetuslaatikkoa kohti
Lemmikki rahtina Vaihtelee. Maksut vahvistetaan varauksen yhteydessä.

*Summa ilmoitetaan Yhdysvaltain dollareina (USD).

Yhdysvaltain sisäisistä lennoista veloitetaan 7 %:n vero, ja Kanadasta lähtevistä lennoista veloitetaan 5 %:n tavara- ja palveluvero (GST).

^19.2.2024 ja sitä ennen myytyjen lippujen osalta käsimatkatavarana kuljetettavan lemmikin maksu lemmikin kuljetuslaatikkoa kohden on 125 $. Tiettyjä rajoituksia saattaa olla matkasuunnitelmastasi riippuen.

^^Ilmoitetut hinnat ovat voimassa kullekin kohteelle, kun matkaan ei sisälly vapaaehtoista välilaskua/jatkoyhteyttä, joka kestää vähintään neljä tuntia. Jos matkaan sisältyy vapaaehtoinen välilasku/jatkoyhteys, joka kestää vähintään neljä tuntia, maksut peritään kultakin jatkoyhteysosiolta. Mitään lemmikkimaksuja ei hyvitetä, ja ne veloitetaan kuljetuslaatikkoa kohden meno- ja paluumatkasta. Maksut lemmikin kuljettamisesta American Airlinesin rahtina riippuvat matkan tiedoista sekä eläimen ja häkin koosta.

AAdvantage®-tuotteet

AAdvantage® Mileage Multiplier

0,035 USD/maili (+ Yhdysvaltain liittovaltion valmistevero 7,5 %)

Mileage Multiplier

Osta maileja

0,023–0,035 USD/maili ostettujen mailien lukumäärästä riippuen (+ Yhdysvaltain liittovaltion valmistevero 7,5 %)

Lahjoita maileja

0,023–0,035 USD/maili ostettujen mailien lukumäärästä riippuen (+ Yhdysvaltain liittovaltion valmistevero 7,5 %)

Siirrä maileja

Mailien siirtomaksu 0,005 USD/maili

Osta, lahjoita ja siirrä maileja Avaa toisen sivuston uuteen ikkunaan, joka ei ehkä ole käytettävyysohjeiden mukainen.

Aktivoikaa mailit uudelleen

Vanhentuneet mailit voi mahdollisesti aktivoida uudelleen. Aktivoinnin hinta määräytyy aktivoitavien mailien määrän mukaan; tapahtumakohtainen hinta on 60–2 000 USD.

Aktivoikaa mailit uudelleen

Ruoka ja juomat

Palvelu Main Cabin* Business Class First Class Huomautuksia
Myytävä ruoka 5–11 $ 0 $ 0 $ Ruokavalikoimat vaihtelevat kuukausittain, ja saatavilla olevat määrät ovat rajalliset.
olut 8 $ 0 $ 0 $ Maksuton joillakin kansainvälisillä lennoilla sekä Main Cabin Extra -luokassa kotimaanlennoilla. Valikoimat saattavat vaihdella, ja saatavilla olevat määrät ovat rajalliset.
Puna-, valko- ja kuohuviini 10 $ 0 $ 0 $ Maksuton joillakin kansainvälisillä lennoilla sekä Main Cabin Extra -luokassa kotimaanlennoilla. Valikoimat saattavat vaihdella, ja saatavilla olevat määrät ovat rajalliset.
Väkevät alkoholijuomat 10 $ 0 $ 0 $ Maksuton joillakin kansainvälisillä lennoilla sekä Main Cabin Extra -luokassa kotimaanlennoilla. Valikoimat saattavat vaihdella, ja saatavilla olevat määrät ovat rajalliset.

*Main Cabin -luokassa matkustaville ConciergeKey®- ja AAdvantage Executive Platinum® -jäsenille tarjoillaan maksuton juoma ja välipala.

Wi-Fi ja viihde

Palvelu Main Cabin Business Class First Class Huomautuksia
Wi-Fi Yhdysvaltain sisäisillä lennoilla 10 $* 10 $* 10 $* *Saatavilla lähes kaikilla reiteillä vain 10 $:n hintaan. Saatavilla myös 49,95 $:n kiinteähintaisia kuukausi- ja vuositilauksia.
Wi-Fi kansainvälisillä lennoilla 10 $ 10 $ 10 $ *Saatavilla lähes kaikilla reiteillä vain 10 $:n hintaan. Saatavilla myös 49,95 $:n kiinteähintaisia kuukausi- ja vuositilauksia.
Istumapaikan viihdekeskus 0 $ 0 $ 0 $
Langaton viihde 0 $ 0 $ 0 $
Korvakuulokkeet 0 $* 0 $* 0 $* *Maksuton joillakin lennoilla

Aluemääritykset

Matkatavara-alueet

Muut lentoyhtiöt

oneworld®-kumppanilentoyhtiöt

Lisäpalvelumaksut ja tarjottavat lisäpalvelut voivat poiketa tässä mainituista kumppanilentoyhtiöidemme liikennöimillä lennoilla. Katso lisätietoja lentoasi operoivan lentoyhtiön sivustolta.

Muut kumppaniyhtiöt

Muita hyödyllisiä sivuja…